Grosics és Buzánszky viszi majd a 4-es metró utasait

Budapest
2013 november 25., 11:03
comments 1

Két új Metropolis metrószerelvényt neveztek el az Aranycsapat két élő játékosáról, Buzánszky Jenőről és Grosics Gyuláról a 6-3-as 60. évfordulón. A névadásról a Fővárosi Önkormányzat döntött, az Alstom Hungária Zrt. kezdeményezésére. A Puskás Ferenc Stadion metróállomáson tartott hétfői "keresztelő" ünnepségen a szerelvényeken elhelyezett névtáblákat Tarlós István főpolgármester és Alf Henryk Wulf, az Alstom Közép-Európáért felelős alelnöke leplezte le Buzánszky Jenővel. A főpolgármester elmondta, hogy Grosics Gyula betegsége miatt nem tudott eljönni az eseményre. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.