Ugyan miért is vizsgálnák, hogy Floridába mentek a debreceni cég- és városvezetők?

2013 november 28., csütörtök 20:28
1

A fideszes többségű debreceni önkormányzat elutasította az egyik képviselő indítványát, ami arra irányult, hogy állítsanak fel vizsgálóbizottságot a floridai utazás részleteinek feltárására.

Debreceni város- és cégvezetők közpénzen utaztak el egy floridai energetikai konferenciára, majd a hivatalosnak indult szakmai útból állítólag magánút lett, ugyanis az utazás előtt Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere úgy döntött, minden résztvevőnek a saját költségén, a szabadsága terhére kell elutaznia.

A város egyik alpolgármestere és jegyzője a hazautazását követően befizette az utazás költségeit a programot szervező cég pénztárába – erősítették meg a közgyűlés csütörtöki ülésén.

Varga Zoltán (DISZ - Demokratikus Ifjúsági Szövetség) önkormányzati képviselő az ülésen vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a floridai út részleteinek feltárására, ezt a szocialisták és a Jobbik is támogatta. A közgyűlés fideszes többsége azonban elutasította a vizsgálóbizottság felállítását. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt