Xboxot vett az Ebay-en, egy Xboxról készült fotót kapott

TECH
2013 december 05., 20:18

Egy faszi 450 euróért vagy 734 dollárért vett egy Xboxot az Ebay-en a 4 éves fiának. Amikor megjött az áru, a dobozban nem egy Xbox volt, hanem egy fotó egy Xboxról. Így még nem verték át az Ebay-en. Egyébként az áru tényleg a fotó kategóriában volt, szóval jobban odafigyelhetett volna. Az Ebay megtéríti a kárát. (Egyébként a cikk egy másik érdekes része, hogy a férfi 19 éves, és úgy van egy 4 éves fia. Valaki bekaphatta a legyet, LOL! :Đ) (Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.