Brazília-Horvátországgal kezdődik a vébé

sport
2013 december 06., 17:12

Két kemény csoport lett a 2014-es világbajnokságon. A D (Uruguay, Costa Rica, Anglia, Olaszország) és ennél is durvább a H (Németország, Portugália, Ghána, Egyesült Államok). A házigazda braziloknak annyira nem lesz könnyű dolguk, de franciák például óriási mázlisták.

A csoport: Brazília, Horvátország, Mexikó, Kamerun

B csoport: Spanyolország, Hollandia, Chile, Ausztrália

C csoport: Kolumbia, Görögország, Elefántcsontpart, Japán

D csoport: Uruguay, Costa Rica, Anglia, Olaszország

E csoport: Svájc, Ecuador, Franciaország, Honduras

F csoport: Argentína, Bosznia-Hercegovina, Irán, Nigéria

G csoport: Németország, Portugália, Ghána, Egyesült Államok

H csoport: Belgium, Algéria, Oroszország, Dél-Korea

Egy zónából érkező országok - a sok európai résztvevőn kívül - nem kerülhettek egy csoportba. A csoportokban az első helyen lévők voltak a kiemeltek.

2014. június 12-én kezdődik a vébé, a döntő július 13-án lesz.  A csoportok első meccseit az elsők játszták a másodikkal.

Az időeltolódás öt (két városban hat) óra lesz. A csoportmeccseket helyi idő szerint már elég korán elkezdik, lesz, ami délután egykor indul, ez magyar idő szerint ugye hat óra, de elég nagy lesz a szórás, itthon kilenc és éjjel háromnegyed négy között láthatjuk a legtöbb meccset.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.