A Fidesz leszavazta, hogy meghallgassák az Állami Számvevőkszék elnökét az áfacsalásokról

Egyéb
2013 december 16., 09:18
comments 4

Az Országgyűlés költségvetési bizottságában beszélt volna Domokos László, az ÁSZ elnöke a NAV-nál végzett vizsgálatokról, de hiába érkezett meg, a kormánypárti képviselők levették napirendről a meghallgatását. Sajnos nem voltunk ott, a bizottság egyik tagja, az MSZP-s Szekeres Imre posztolta ki ezt a Facebookra. Egyébként már a múlt héten meg akarták hallgatni Domokost, de akkor nem jött el elég kormánypárti, ezért elmaradt az ülés. Most ott voltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.