Pornós múltja miatt nem kért a Kövér László elnökölte gyermekmentő szolgálat Krasznai Tünde előadásából

Média
2013 december 18., 15:15
comments 80

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat találná aggályosnak, ha pornófilmekből érkező X-faktoros Krasznai Tünde is felléphetne a Parlament épületébe szervezett gyermekkarácsonyon.

A hátrányos helyzetű gyermekek számára szervezett rendezvényen az elmúlt három évben X-faktorosok is mindig felléptek. Az Origó információi szerint idén viszont nem, mert a gyermekmentő szolgálatnál attól tartottak, hogy a konzervatív, vallásos meghívottakat zavarná Krasznai pornós múltja. A szolgálat elnöke Kövér László, a Parlament elnöke.

Ezért megkérték az RTL Klubot, hogy Krasznait ne küldjék a rendezvényre, a csatornánál viszont annál ügyesebb marketinesek dolgoznak, mint hogy egy ilyen ziccert kihagyjanak, és közleményben álltak ki amellett, hogy vagy az összes X-faktoros, vagy egyikük sem.

Fontosnak tartjuk, hogy nem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogy szerepel

- írta közleményében a csatorna. És ahol a verseny egyik szereplője nem kívánatos, ott az összes nem az, ezért az idei rendezvényen nem vesznek részt.

Sajnáljuk, hogy kérésükkel megfosztottak több száz szegény, hátrányos helyzetű gyereket attól, hogy személyesen találkozhassanak azokkal, akiket ezen az őszön valószínűleg a legirigyeltebb sztároknak tartanak, akik számukra példát mutathatnak, hogy érdemes nagyszerű teljesítményt nyújtani, mert azzal elérhetik céljaikat. Különösen fájó, hogy mindez pont egy olyan versenyző miatt történik, aki néhány évvel ezelőtt ugyanúgy ott ünnepelhetett volna, hiszen maga is szegény, hátrányos helyzetű gyermek volt.

- mondták még erről.

A gyermekmentő szolgálattól csak annyit írtak, sajnálják, hogy idén nem lépnek fel RTL Klubos előadók a rendezvényen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.