Leszakadt a londoni Apollo teteje, miközben teltházas előadás volt

baleset
2013 december 19., 23:14
comments 1
photo_camera AFP

"Hallottunk egy reccsenést, valaki azt kiáltotta, vigyázz, és mire hátranéztem, leszakadt a tető"

Ezt mondta egy néző arról, mi történt pontosan az Apollo Theatre-ben. A 775 férőhelyes színház majdnem tele volt, amikor leszakadt a mennyezet. Több, mint nyolcvan ember biztosan megsérült, négyen komolyabban.

photo_camera AFP

Nem a teljes tető szakadt le, csak egy része, de magával rántott néhány páholyt is. A szemtanúk szerint nem volt nagy pánik, mert mindenki figyelt a körülöttük ülőkre. A londoni tűzoltók egy órán belül mind a 720 embert kimenekítették. A világhírű színházépületben egyébként éppen a Curious Incident With the Dog in the Night-Time című könyvadaptációt adták elő. (Egyébként remek könyv.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.