Michael Schumacher agyvérzést kapott

baleset
2013 december 29., 21:34
comments 28
photo_camera Michael Schumacher síel 2004-ben (Fotó: Reuters / Pool)

A 44 éves hétszeres Forma 1-világbajnoknak ma volt egy síbalesete, de először úgy tűnt, hogy csak a gerince sérült meg, de nem annyira súlyosan. A BFMTV francia televízió vasárnap esti információi szerint viszont a kórházba szállítás után kiderült, hogy Schumacher sérülése súlyosabb, mint hitték, és agyvérzést kapott, az orvosok az életéért küzdenek, ezért átszállították később a Grenoble-i kórházba. Az állapotáról viszont egyelőre sem a család, sem a kórház, sem Schumacher sajtósai nem adtak információt. (Guardian)

Update 22:53

Schumacher menedzsmentje a SID hírügynökségnek elmondta: a volt autóversenyző az életéért harcol, az esélyei nem a legjobbak a túlélésre, azonnali idegsebészeti beavatkozásra van szüksége. A hatósági vizsgálatok szerint Schumacher senkivel sem ütközött össze, amikor nekicsapódott egy sziklának. (F1-live)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.