Michael Schumacher síelés közben bukott, megsérült a feje

2013 december 29., vasárnap 12:10
4

Súlyos balesetet szenvedett franciaországi síelésén Michael Schumacher. A 44 éves, hétszeres világbajnok F1-es versenyzőt kórházba szállították, fejsérülést szenvedett. A jelentések szerint már eszméleténél van, de sérülése mértékéről egyelőre senki sem nyilatkozott.

"Egyelőre nem tudom, milyen súlyos a sérülése" - mondta Christophe Gernignon-Lecomte, a Meribel sítelep igazgatója. Egyelőre azt se tudta megmondani, hogy Schumacher a kijelölt pályákon, vagy azokon kívül szenvedett-e balesetet. Az eset körülményeit a rendőrök vizsgálják.

A Meribel sítelep Savoie megyében, a Tarentaise-völgyben van. Luxusszállóival igen népszerűnek számít a gazdagok körében. (Via Daily Mail)

UPDATE 14:17:

Gernignon-Lecomte legfrissebb nyilatkozata szerint Schumacher délelőtt 11 óra 7 perckor bukott, pályán kívül.

"Egy sziklának ütközött. Volt rajta sisak. A mentők 11:15-kor már ott voltak. Helikopterrel vitték kórházba. Megrémült, aggódott is, de magánál volt. Gerincsérülése lehet, de nem túl súlyos" - idézi a Daily Mirror.

A képen Michael Schumacher látható sífelszerelésben 2008. január 11-én. Fotó: Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt