Hatvanezerért venne magának új indulót az LMP

POLITIKA
2014 január 14., 08:45
comments 1

Mármint ilyen párthimnuszt. Az LMP megyei elnöke, Szakács Gyula tette ki a Facebookra a következő üzentet:

A Triton & Print Kft. pályázatot ír ki LMP pártinduló (zene plusz szöveg) szerzeményre.
A nyertes műnek pozitív, buzdító tartalmúnak, énekelhetőnek és a lehető legszélesebb zenei palettán való megjelenítésre alkalmasnak kell lennie. Nyertesnek az a mű tekinthető, amelyet az OPT tagjaiból felkért bírálóbizottság válogatása alapján bekerül az első háromba és a legtöbb támogatást kapja a tagság részéről. A nyertes szerző(k)nek minden szerzői és egyéb jogot (a szerző nevét kivéve) a kiíróra, illetőleg befogadás esetén az LMP-re kell ruháznia további követelési igény nélkül. Csak saját tulajdonú jogtiszta szerzeményekkel lehet pályázni, bármilyen jogvita esetén a szerzőnek kell helytállnia. Egy szerző több művel is pályázhat. A pályázat leadási, beérkezési határideje (a hanganyag és papíralapú dokumentum beérkezése) 2014. február 10. A nyertes pályázat díja 60 ezer forint, melyhez növelő adományokat elfogadunk. A pályázatok beküldhetők postai úton: Triton & Print Kft. 9400 Sopron, Virágoskert u. 3. vagy elektronikusan a tritoniroda@tritonnyomda.hu emilcímre. További részletek és információ: +36309373480
Hajrá LMP!

Sajnos nem lehet beágyazni :(

Kapja össze magát mindenki, mert a szerkesztőségből többen gondolkoznak az induláson! (Cink)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.