18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Kik hülyébbek, a Való Világ szereplői vagy a Való Világ kommentelői? HÁBORÚ!!!

bulvár
2014 január 22., 18:03
comments 78

Vajon az interneten vagy a tévében kapnak lehetőséget butább emberek az érvényesülésre? A kérdés egyidős a villanyáram feltalálásával, és eldöntése csak tovább bonyolódott a tévés valóságshowk felbukkanásával. Kinek van kevesebb esze?

Az exhibicionistának, aki egy kis pénz és hírnév ígéretéért egy egész országgal nevetteti ki magát, miközben nyerít, zokog, fingik és meztelenkedik?

Vagy az okoskodónak, aki úgy érzi, hogy neki mindezt kommentálnia kell, lehetőleg névtelenül, miközben megjegyzi, hogy egyébként ő ezt nem nézi, és nem érti, miért írnak róla az újságok? És meg van győződve, hogy azért, mert a tévétársaságok lefizetik a szerzőket.

Valóban nehéz kérdés ez, most azonban a 444 olvasóinak a kezében a döntés. Összeszedtünk tíz jellemző idézetet az éppen zajló Való Világ 6-ból, és párba állítottuk ezeket tíz tipikus kommenttel, amiket a 444 VV-témájú cikkei alól kapartunk össze.

VV CHARLOTTE:

Egyrészt, másrészt meg annyi esze nincs, hogy gondoljon bele, hogy vigyázzon arra, hogy kit butáz le, mert lehet, hogy csak azt mutatom neki, mert te tudod, hogy nem vagyok az, mert neked meg mást mutatok, iksz ipszilonnak meg a harmadikat. Na most ha ennyi esze nincs valakinek…

KOMMENTELŐ PETERK:

Minek a villa? Simán felvehették volna az értelmi fogyatékosok otthonában. Bár ott lehet magasabb a színvonal.

VV AURELIO:

Intimszféra? Majd meglátod mi az az intimszféra, kisbaba!

KOMMENTELŐ SANDOR:

Ne eroltessetek ezt a valovilag temat, senkit sem erdekel. Ennyire uborkaszezon van?

VV VIKI:

Egyet ígérhetek. Ha bekerülök a villába, sose fogjátok tudni, hogy mit miért teszek. A magam igazáért szenvedélyesen ki fogok állni, és a társaimat az őrületbe fogom kergetni.

KOMMENTELŐ NAGYZO:

Kellene nektek egy, a címlaptól jól elkülönített 444/Velvet rovat, ahova gyűjtitek az ehhez hasonló fizetős trash-bulvárt. Mert értem én, hogy pénz van belőle, de akkor legyen már kitéve az (X) is már az elején...

VV AURELIO:

Komolyan mondom, le a kalappal. De nyugodjunk meg, eljön még az én időm is. És én, hogyha beindul az időm, akkor azért egynél nem állok meg.

KOMMENTELŐ GABRIELLA:

És akkor csodálkozunk, hogy a fiatalok nem tudnak normálisan beszélni.

VV ZSOLT:

Ha ez tényleg a nagymamája kendője volt, akkor persze megbántam, ez ez ez csak egy hirtelen harag volt. ÖÖÖ. De úgy gondolom, hogy ennyi konfliktus mellett idebent ennek nem nagyon van helye, gyorsan túl kell tennünk magunkat az ilyen érzelmeken, mer' úgyis jön a következő következő. De persze azért megbántam. Hogyha nem is úgy látszik, de nekem is vannak érzéseim.

KOMMENTELŐ AKARÓ:

Valójában sokkal szűkebb népszerűsége lenne ennek a szemétnek, ha a nem túlságosan kvalifikált magyar mainstream média gyártói (és főleg az internet) nem írná meg minden egyes adásról, hogy melyik percben vakarta meg a farkát vv senki. sajnos a hype ami körülötte van sokkal nagyobb közönséget húz be a műsornak, mint maga a produkció. ebben a 444 is felelős. és sajnos a média fogyasztói se atomfizikus diplomájukról ismeretesek.

VV DORKA:

Nagyon tetszik a villa, nagyon jó a dizájn. Igazság szerint nagyobbra számítottam. Tehát amikor régebben ugye láttam televízióban akkor így kicsit mindig nagyobbnak tűnt. Egyébként tökre el lehet férni, nagyon jó! A kedvencem az talán így a fürdőszoba, tehát az nekem nagyon tetszik. A hálóban viszont ezek a kék színek, azok nagyon királyak!

KOMMENTELŐ NEMTOM:

Aztabüdösk... Nincs tévém, direkt az ilyenek miatt, de hát még így is beleszaladtam... De magamnak kerestem a bajt, minek kattintottam oda...

VV SIMON:

Na hallod, hát nem tudom mi van, azt érzem, hogy vannak a többiek, akiknek akik azt izé azt irigylik, hogy azt irigyli, hogy megtaláltam az izét, tehát hogy így, hallod, kacérkodhatsz százzal, de szeretni csak engem fogsz.

KOMMENTELŐ NAGYZO:

GRATULÁLOK A CIKKHEZ! Riszpekt. Ház... helyett Villa. Ez ám a dimenzióváltás. Jogos a kérdés: van lejjebb? Plankó, legalább a neved ne adnád ehhez…

VV IZA:

Érted? Mit ártottam neked, amiért te elkezded velem felemelni a hangodat, érted? De téged miért bánt az, hogy engem ez ez ez, érted, szarok rá, mert az összes hétköznapomban ott van ez a faszszopó kamera.

KOMMENTELŐ GERGŐ:

Erre az ipari hulladékra valóságos igény lehet, vagy szimplán csak az ertéel berkein belül sikkes ilyen "műsort" (elnézést nem találtam jobb szót így reggel) gyártani?

VV JÓZSI:

Koszti József vagyok, annyi eszem nincs, mint egy molylepkének, de hatalmas a karom, és még nagyobb a faszom!

KOMMENTELŐ STEVEN:

Először is a negatív reklám is reklám (erre pont "újságírókat" kell emlékeztetnem?) A valóvilág a fikázásból és kevésbé értelmesebb lényekből él és most ti is etetitek!!!

VV IZA:

Az a baj, hogy amilyen igényem van, és amilyen, lehet, hogy ha lejjebb adnám az igényeimet, találnék olyan férfit, aki tiszta suívéből szeret. De az abaj, de az a baj, hogy nem adom lejjebb az igényeimet, és nekem helyes pasi kell, és nekem kockás has kell, nekem olyan kell, akinek nagy fasza van, érted, szóval ilyenek, amikre minden nő vágyik. Az ilyet csak úgy lehet megtartani szerintem, ha folyamatosan elérhetetlen vagy.

KOMMENTELŐ CLAVATUM:

Azon már csak én kesergek , hogy 65 tévéadó közül perpill ezt nézik a legtöbben? Az utcák konganak , csak a tizenévesek tántorognak bebaszva , hol van 9 millió magyar ilyenkor , közösségi élet , társasági élet nuku , komolyan egy alkoholistákkal megtömött kocsma számomra már felüdülés, mert látom , hogy létezik még közösségi színtér. Helyette , az átlagmagyar néz pár szerencsétlen ahogy szaunázik és bebizonyítják , hogy nem erre a földre valók. Számomra ez a legnagyobb tragédia , nem fidesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.