Körlevéltől pánikolt a MOB

sport
2014 január 22., 14:06
comments 3
photo_camera Fotó: Alex E. Proimos

Nem jelent valós fenyegetést az az email, amit a Magyar Olimpiai Bizottság sokszorosan hangsúlyozottan a "nemzetközi" emailcímére kapott szerdán. Borkai Zsolt, a MOB elnöke délelőtt már elmondta, hogy más országok olimpiai bizottságai is kaptak ilyen levelet.

CC-zve. Ahogy az a német olimpiai bizottság közleményéből kiderült, egy körlevélről van szó, amit az osztrák olimpiai bizottság szerint egy izraeli férfi küldött, aki már évek óta szokott ilyeneket küldeni.

A svájci bizottság csak annyit mondott, hogy az ilyen levelek "teljesen megszokottak" az olimpiák előtt. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság sem mondott mást.

Ezután már a MOB is azt közölte, hogy a levél nem jelent fenyegetést, és, idézem, "úgy tekinthető, mint a nyilvánosság egy tagjától érkezett esetleges, nem célzott üzenet".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.