Csoda: elvitték a Síp utcából Szabó Zoltán egy éve ott veszteglő Passátját

Budapest
2014 január 24., 10:24
comments 4

A bulinegyed rendszám nélküli fantomautójáról tavaly novemberben derítettük ki, hogy a VII. kerület egykori polgármestere, országgyűlési képviselője, egykori oktatási államtitkár a tulajdonosa. Azért állt mozdulatlanul, de egyre rosszabb állapotban a Síp utcában egy évig, mert Szabót milliókra perelte a kerület, a bíróság pedig zár alá vette az autót, az ugyanis az egyik fedezete a kerület követelésének. Szabó nem volt hajlandó elvitetni a Passatot egy fizetős parkolóhelyre, és valamiért a közterületfenntartók is ott hagyták.

Na ennek vége.

photo_camera Fotó: Facebook/Kazinczy utca

Nincs már ott. Azt pedig majd a bíróság dönti el, hogy kinek kell majd kiváltani: Szabónak vagy a kerületnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.