21 millióért lesznek minőségi egyenszékek a kormányablakok előtt és mögött

2014 január 27., hétfő 11:05

"Szögletes, ergonómiailag ívelt felületű magastámlás, szögletes formájú, ergonómiailag formázott ülőlapos görgős forgószék. A háttámla belső struktúrája erősített bordázott műanyag, minimum 40 kg/m3 sűrűségű, nem gyúlékony, ún. "fire resistant" szivacs. Az ülőlap belső struktúrája két darab fém acél pánttal erősített műanyag, amely biztosítja a rugalmasságot, de törésbiztossá teszi az ülőfelületet, amelyre a támlával egyező szivacs kerül. Az ülés és a támla is magas minőségű, világos zöld PANTONE 389 színű standard lélegző műbőrös kárpitozással készül. A háttámla up&down magasságban állítható, dönthető, több pozícióba rögzíthető legyen, rendelkezzen visszacsapódást gátló funkcióval. A háttámlával szinkronba mozgó űlőrész ülésmélységi állítással rendelkezzen a gázteleszkóp tengelyéhez képest. A lábcsillag ötágú legyen, anyaga egy anyagból öntött illesztés nélküli alumínium öntvény, puha gumi futófelületű, önfékező soft ikergörgőkkel legyen szerelve. A forgószék súlyállítóval szerelt antishock syncron mozgató mechanikával és állítható magasságú karfával is rendelkezzen."

Ilyen típusú székből vásárol 114 darabot a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal az ügyintézőknek.

"Innovatív, minimal design karfás műanyag palástos kivitelű tárgyaló/ügyfél szék. Az ülő- és háttámla-felület az ügyintézői székkel azonos, azaz magas minőségű, világos zöld PANTONE 389 színű, standard lélegző műbőrös kárpitozással készül.. A szék króm váz szerkezettel készül, az ülőfelület és a háttámla összeillesztése zsanéros csatlakozással történik, így biztosítva a flexibilis mozgást, azaz fáradtságmentes ergonóm ülést biztosít."

Ilyen típusúakat pedig az ügyfeleknek. A kettőt együtt majdnem 21 millió forintért. Fontos ugyanis, hogy a kormányablakok mögött és előtt is szépen, kényelmesen üljenek a járások vendégei és hivatalnokai. A tender győztese a Telmex-Nowy Styl Zrt.