Új kereteket kapott a Google Glass (ami még mindig nem kapható)

TECH
2014 január 28., 09:45
comments 17

A Glass legújabb reklámvideója megpróbálja megdönteni azt a tévképzetet, hogy mindenki idegesítő kaliforniai startuphippi, aki Google Glasst hord. Azzal, hogy mindenkit idegesítő bronxi* hippinek állít be, aki Google Glasst hord.

A Titanium Collectionben négy új szuperkönnyű titániumkeret van, amikben már lencse is lehet. Még dioptriás is. Egyelőre csak az Explorers program résztvevői vehetik meg őket, 225 dollárért. Ők az a tízezer ember, akik 1500 dollárért már megvették a prototípust.

Egyébként az új keretek nem néznek ki rosszul, de tök idegennek hat rajtuk a képernyő. És annak ellenére, hogy tudom, mennyire király termék lehet a Google Glassból, engem még mindig nem tudtak meggyőzni arról, hogy olyan ember akarok lenni, aki ilyet hord.

*Azt hallottam, a Bronx az új Williamsburg, de nem vagyok benne biztos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.