Nem fogják elhinni: Orbán lengyel rajongói nincsenek elájulva az orosz-magyar szövetségtől

POLITIKA
2014 február 03., 19:43
comments 50

Emlékeznek még a sok lengyelre, akik Magyarországra  jöttek Békemenetezni? Meg ennek az egész társaságnak az emblematikus figurájára, Igor Janke-ra, aki még benyalós életrajzot is írt Orbánról? Hát ők most elég csalódottak amiatt, hogy a miniszterelnök Putyinhoz dörgölőzik.

Lengyelországban mostanáig teljes Orbán-őrület volt, 2012-ben megjelent ugye ez a "Hajrá, Magyarok! Az Orbán Viktor-sztori lengyel szemmel" című Janke könyv, 2013-ban az év embernek választották Orbánt az egyik konzervatív lap szavazásán.

Hát mostanáig tartott a szerelem.

"Orbán Viktor stratégiai hibát követett el. [Azzal, hogy a paksi bővítést az oroszokra bízza.] Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de őszintének kell lennem magammal."

Ezt Igor Janke írta a blogjára.

Meg azt is, hogy üzletileg persze nagyon jó feltételeket ajánlottak az oroszok (nem tudom pontosan, hogy ezt ő honnan tudja), de a magyar alku rossz Lengyelországnak és rossz egész Közép-Európának is, mivel növeli az orosz befolyást.

Ezek az élhetetlen lengyelek még Orbán kedvéért sem tudják megszeretni az oroszokat. Nem értem miért.

Így gondolom ők nem is jönnek március 29-én :'(((((((((

(via hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.