Jó reggelt, ugye önök is azon gondolkodtak éjjel, hogy miről fog jövő héten tárgyalni Pekingben Orbán Viktor

POLITIKA
2014 február 05., 06:20
comments 17

Mert én nem. De a viszonylag jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező Magyar Nemzet szerint Orbán azért megy Kínába, hogy letárgyalja a Budapestet elkerülő V0-s vasúti körgyűrt, a Budapest–Belgrád gyorsforgalmi vasútvonal megépítését és egy közvetlen légi járat elindítását is. Szóval simán lehet, hogy a végén teljes titokban aláír majd egy háromezer milliárd forintos megállapodást, amiről nem tudunk semmit, csak azt, hogy évtizedekig fizethetjük majd. Jó, nem kéne ennyire előítéletesnek lennem, csak azért, mert legutóbb ezt csinálta, amikor külföldön volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.