El akartak téríteni egy repülőgépet, hogy Szocsiba menjenek vele

sport
2014 február 07., 17:37
comments 1

Isztambulban leszállásra kényszerítette a török légierő péntek este a Pegasus török légitársaságnak az ukrajnai Harkivból felszállt repülőgépét, mivel egy ukrán utas kísérletet tett eltérítésére, írja az MTI.

A török média nem megerősített információi szerint az ukrán utas azzal fenyegetőzött, hogy felrobbant egy pokolgépet, ha a fedélzetén 110 utast szállító gép nem indul Szocsiba, ahol péntek este megkezdődött a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.