Blokkolták az oroszok egy kanadai bobos honlapját

sport
2014 február 9., 9:46
comments 22
photo_camera )

Van Kanadának egy igen népszerű bobcsapata, aminek kapitánya, Justin Kripps, ha lehet, még híresebb (párosban nemrégi világbajnok lett). A bobos és a kanadai újságírók is azt vették azonban észre, hogy Szocsiban blokkolják a sportoló egyébként igen szórakoztató honlapját.

Amikor Kripps posztolni szeretett volna, orosz hibaüzenet, amely azt közölte, törvénysértő információk miatt honlapja nem elérhető. A hibaüzenetet ki is posztolta twitterére.

Úgy néz ki, az oldalam bannolva van Oroszországban. #SochiProblems Haha, klasszikus

- írta.

Most mindenki arra gyanakszik, hogy a melegek elleni fellépés része lehet az orosz hatóság akciója, de egyelőre nem érkezett hivatalos reakció, miért elérhetetlen Kanada egyik kedvenc sportolójának oldala.

A melegszálat erősíti a fenti fotó, amely még a felkészülésről készült Kanadában a négyfős bobcsapatról január közepén.

photo_camera )

A fotó elég híres lett a neten, a jó testű férfiakat nemcsak a heterók, hanem a melegek is nagyon zabálták, ráadásul az egyik híres amerikai meleg blogger, a szakáláról ismert Andrew Sullivan nekik adta a hét szakálai címet is.

A 27 éves bobos, aki mindenről tájékoztatja rajongóit, február 6-án a melegellenes orosz szabályozás miatt kiposztolta egy kanadai társadalmi hirdetést is, amiben két bobossal propagálják a melegek iránti toleranciát.

Kripps egyébként tényleg elég vicces fazon, ebben a videóban pl. azt mutatja be, miért nem érdemes profi bobosokat irodában alkalmazni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt