Blokkolták az oroszok egy kanadai bobos honlapját

Tbg
sport
2014 február 09., 09:46
comments 22
photo_camera )

Van Kanadának egy igen népszerű bobcsapata, aminek kapitánya, Justin Kripps, ha lehet, még híresebb (párosban nemrégi világbajnok lett). A bobos és a kanadai újságírók is azt vették azonban észre, hogy Szocsiban blokkolják a sportoló egyébként igen szórakoztató honlapját.

Amikor Kripps posztolni szeretett volna, orosz hibaüzenet, amely azt közölte, törvénysértő információk miatt honlapja nem elérhető. A hibaüzenetet ki is posztolta twitterére.

Úgy néz ki, az oldalam bannolva van Oroszországban. #SochiProblems Haha, klasszikus

- írta.

Most mindenki arra gyanakszik, hogy a melegek elleni fellépés része lehet az orosz hatóság akciója, de egyelőre nem érkezett hivatalos reakció, miért elérhetetlen Kanada egyik kedvenc sportolójának oldala.

A melegszálat erősíti a fenti fotó, amely még a felkészülésről készült Kanadában a négyfős bobcsapatról január közepén.

photo_camera )

A fotó elég híres lett a neten, a jó testű férfiakat nemcsak a heterók, hanem a melegek is nagyon zabálták, ráadásul az egyik híres amerikai meleg blogger, a szakáláról ismert Andrew Sullivan nekik adta a hét szakálai címet is.

A 27 éves bobos, aki mindenről tájékoztatja rajongóit, február 6-án a melegellenes orosz szabályozás miatt kiposztolta egy kanadai társadalmi hirdetést is, amiben két bobossal propagálják a melegek iránti toleranciát.

Kripps egyébként tényleg elég vicces fazon, ebben a videóban pl. azt mutatja be, miért nem érdemes profi bobosokat irodában alkalmazni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.