Minden jó dolgot az unalmas hivatalok rontanak el

gasztronómia
2014 február 11., 06:22
comments 4

Tragikus hírre ébredtünk, bezárt Kaliforniában az Ostoba Starbucks. Pontosabban bezáratták.

Tegnap írtunk már róla, a Loz Feliz városában megnyílt kávézóban minden ugyanolyan, mint bármelyik másik Starbucksban. Azt leszámítva, hogy mindenhova a cég neve elé ki van írva a dumb, azaz az ostoba szó. És mindent ingyen adnak.

Nathan Fielder humorista jegyezte a helyet, művészeti paródiának szánta, de annyira bejött, hogy hosszú órákáig álltak sorban az emberek egy kávéért.

Horváth Bence kollégám már tegnap vészmadárkodott, és mindössze pár napot jósolt a projektnek, mielőtt beszántja az egészet a nem ostoba Starbucks. Nos, részben igaza lett, mert a helyet tényleg bezárták, és a Strabucks valóban jelezte, hogy értik ők a viccet, de egyáltalán nem szeretik. Viszont mielőtt még jogászok szálltak volna rá az Ostoba Starbucksra, az egészségügyi hatóságok csaptak le rá, mivel nem volt meg minden engedélye a kávézónak - írja a Business Insider. Ahogy Amerika kinéz, a sótlan hatóságok még a magyar menzának is véget vetnének.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.