Az NBC tévécsatorna egy komplett Starbucks kávézót is kivitetett Szocsiba

Média
2014 február 17., 15:11
comments 7

A tévécsatorna 775 millió dollárt (174 milliárd forintot) fizetett, hogy csak ők tudósíthassanak Amerikában a téli olimpiáról. Összesen 2500 tévést vittek ki. Ezeknek az embereknek pedig kávé kell, és az NBC valamiért azt gondolta, hogy jobb ha nem ugyanazt isszák, mint a többi résztvevő. Ezért egy teljesen felszerelt Starbucks kávézót is kirepítettek Szocsiba 15 baristával (ők főzik a kávét) együtt.Nekik is fizették az utazást, a szállást, és az Amerikában szokásos bérüket. (thewire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.