Itt a világ legdrágább dominója

tech
2014 február 18., 08:29
comments 3

Valószínűleg nincsen ennél feleslegesebb pénzköltés jelenleg a Földön. Egy kínai üzletember készíttetett a Stuart Hughes liverpooli céggel kétezer darab tuningolt iPhone 5s-t. Minden egyes készüléknek a Home gombja fekete gyémántból van, az Apple logót is gyémánt koronázza és a készülék teste arannyal van futtatva. Egy darab telefon is gusztustalan és drága lehet ilyen kiadásból. Kétezer darab egyenes százmillió jüanba került és több mint kilenc hétig várt rájuk az ismeretlen jóízlésű tulaj, aki annyira megörült, hogy megérkeztek a telefonok, hogy megépítette és ledöntötte a világ legdrágább dominóját. (Shanghaiist)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.