Önmérsékletre és valódi párbeszéd felújítására szólította fel az ukrán kormányt és az ellenzéket Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár

külföld
2014 február 18., 19:25
comments 2

Ban korábban biztatónak ítélte meg a felek lépéseit, így azt, hogy a kormány amnesztiában részesítette a letartóztatottakat, a tiltakozók pedig elhagyták az általuk elfoglalt kormányépületeket. Közben a német kormány szerint az EU-nak meg kell fontolnia a személyre szabott büntetőintézkedéseket a kijevi tüntetőkkel szemben alkalmazott erőszak miatt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.