Kétszázezres büntetést kapnak az EU-s zászlót dobáló képviselők

POLITIKA
2014 február 19., 15:07
comments 19

Gaudi-Nagy Tamás 166 ezer, Lenhardt Balázs 50 ezer forinttal kap kevesebbet a hó végén, mert múlt csütörtökön a Parlamentből kidobták az ablakon az ülésteremből kicsent európai uniós zászlókat. Kövér László szerint ez a tett Országgyűlés tekintélyét, rendjét "súlyosan sértő magatartást tanúsítottak". A házelnök a maximálisan kiszabható bírsággal csapott le a renitens képviselőkre.

photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Gaudi-Nagy miután kidobta a zászlókat, azokat a teremőrök pótolták az ülésteremben. A visszahelyezett zászlókat a jobbikos a félemeleti férfi mosdóba vitte. (Origo)

 

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.