Ennél nagyobb hülyeséget még a közmédia sem mondott soha!

2014 február 21., péntek 15:27
38

Miután tegnap sikerült leterroristázniuk az ukrán tüntetőket, ma megmagyarázták, hogy miért. Azért, mert ha olvasnak valamit, akkor nem tehetik meg, hogy nem hiszik el. Egyszerűen le kell hozniuk. Maximum annyival tudják ellensúlyozni, hogy egy másik cikket is egyben beszemléznek, ami ennek az ellenkezőjét mondja. Itt a videó a tegnapi terroristázásról:

És itt a teljes közlemény. Ennél butább dolgot ma már nem fognak olvasni.

"A közmédia folyamatosan beszámol az ukrán válság eseményeiről. A hírek szerkesztésénél forrásként használjuk mind az ottani ellenzéki véleményeket, mind a kormánypárti megszólalásokat, valamint a helyszínen dolgozó saját tudósítóink és a világ nagy hírügynökségeinek beszámolóit. A Kossuth Rádió csütörtöki 14.00-ás híreiben is több különböző forrásból szerkesztett hír hangzott el, köztük az orosz Russia Today televízióban és egy orosz napilap internetes változatában megjelent információk. A rádió hírműsoraiban ugyanakkor folyamatosan elmondunk más véleményeket is. A hírszerkesztőség nem fogalmazhat meg kritikát a különféle forrásokból beérkező beszámolókról.

A Kossuth Rádiót több támadás érte a csütörtökön, egy alkalommal elhangzott híre miatt. A kritikát megfogalmazók figyelmébe ajánljuk, hogy kiragadtak egy darab hírt az egész napos hírfolyamból, miközben számos, más álláspontot tükröző forrás hírei is adásba kerültek, de ezekről hallgatnak."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt