A Kuruc szerint egy gyakornokkal folytatott szexuális viszonyt Szanyi Tibor

Tbg
2014 február 23., vasárnap 16:38
196

A Kurucinfó publikált egy Facebook-os levelezést, amely a lap állítása szerint Szanyi Tibor képviselő (MSZP) és egy egyetemista nő között folyt, aki a szocialista frakció gyakornokaként dolgozott.

A levelezés tanúsága szerint Szanyi és a nő több alkalommal, a parlamenti munka ideje alatt is létesített egymással szexuális kapcsolatot.

A fiatal nőt a levelezés szerint a gyakornoki programba vette fel a szocialista politikus. A parlamenti pártok közpénzből működnek, ebből finanszírozzák gyakornoki programjukat is, ahogy adóforintokból áll a képviselői fizetés is.

Szanyi Tibor, aki idén európai parlamenti képviselőjelöltként indul a választáson, tavaly házasodott meg egy másik fiatal nővel, akitől gyermeke is született.

A Kuruc nem részletezi, honnan került birtokába a levelezés.

Szanyi Tibort próbáltuk elérni, de csak a hangpostája veszi fel, vissza pedig egyelőre nem hívott minket. Másutt sem reagált a hírekre, Facebook-oldalán egy kommentben érkezett kérdés pár perc után el is tűnt, feltehetően kimoderálták.

Egyedül mikroblogján írt ennyit egy olvasói kérdésre:

szia szanyi, tényleg dugtad azt a csóri gyakornoklányt? mennyi igaz abból, amit a kurucinfón írtak? (distilled-perfecti0n)

Annyira életszerű, hogy befizetek arra, ha plenáris ülés alatt valaki a karzaton képes szexelni a turisták, vendégek, újságírók tömegében. ;)

Hasonlóan válaszolt a hírbe hozott gyakornok is, amikor rákérdeztünk, mi igaz a Kuruc cikkéből:

Szánalmas baromságnak tartom ezt az egész ügyet, és nem kívánok foglalkozni vele.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt