Utálsz válaszolgatni a fácse meg az sms üzenetekre? Itt a két dolláros megoldás!

tech
2014 február 26., 16:11
comments 6

Őszintén, ki nem utál a facebook üzenetekre, meg értelmetlen smsekre válaszolgatni?

Szerencsére itt van minden tini álma, a BroApp magától válaszol barátnőnknek meg a haveroknak. Leírja, hogy minden rendben, mikor találkozzunk ésatöbbi. Csak két és fél dolcsiért! Factorial Products, a fejlesztőcég elmondta, hogy tisztában vannak vele, hogy milyen elfoglaltak az emberek, hogy üzenetek küldjenek a barátaiknak, ezért ezt a terhet átveszik a felhasználók válláról. Hogy hol bukunk le?

Hogy egyik csaj sem lehet annyira hülye, hogy elhiszi, hogy tudunk helyesírási hibák nélkül gépelni. Állandóan. (DailyDot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.