A jól cél érdekében néha lenyúlják a kasszát

POLITIKA
2014 február 27., 12:36
comments 16

A Heti Válasz csinált egy izgalmas interjút Kósa Lajos Fidesz alelnökkel. Kósa a legtöbb kérdésre tudott pozitívan válaszolni, pedig nem csak a bukóját simogatták.

Arról is beszél, hogy

  • 80-90 ezer forintot spórolt 2013-ban a rezsicsökkentéssel.
  • Senkinek sem szabad lopni (Később kiderül, hogy egyeseknek, bizonyos körülmények között talán mégis lehet.)
  • A Simon-ügy nem a kampányra volt betárazva :DDD
  • A békemenetesek nem Fidesz aktivisták, a CÖF közpénzes kampányával nincsen semmi gond.

De nem ezek a legfontosabbak. Hanem az, amit Kósa a trafikügyről gondol, és mond.

HV: És a trafikügyben milyen háttérösszejátszásról tudunk? A szekszárdi fideszes polgármester például csak a központból kaphatta a listát a pályázók neveivel...

Ez nem jó. De a trafikügynek mégis az a lényege, hogy végre valaki elkezdet a dohányzást visszaszorítani Magyarországon.

HV: Közben átrendezték a piacot.

Szűkítettük.

HV: Tehát nem fő cél, hanem melléktermék, hogy jól járnak a Fidesz-közeliek?

A "jól járók" között van sok szocialistaközeli is. Ha felépítesz egy remek új klinikát, akkor lehet, hogy a professzor unokaöccse a büfében lenyúlja a kasszát, ami elítélendő, a lényeg viszont az, hogy van egy szép új klinika, ahol gyógyulnak a betegek.

Kérem, ne hagyják, hogy a lenyúlás elterelje a figyelmüket a lényegről, és tessenek elkezdeni gyógyulni, de gyorsan!!4!!!44!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.