Kémtelefont fejleszt a Boeing

tech
2014 február 27., 08:59

Kémeknek, terrorelhálítóknak és politikusoknak fejleszt szuperbiztonságos telefont a Boeing. Az amerikai hírközlési hatósághoz, az FTC-hez eljuttatott dokumentumok szerint a Black nevű telefon dual simes lesz, androidot futtat, titkosítja a beszélgetéseket, és ha valaki megpróbálja megbontani, azonnal megsemmisít minden adatot. A Boeing szerint egy ilyen telefonnal megelőzhetők az olyan botrányok, mint amikor február elején kiszivárgott Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár és az amerikai kijevi nagykövet beszélgetése.

Via Reuters

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.