Mi kit küldhetnénk a barikádokra?

sport
2014 február 27., 13:55
comments 22

Az ukránoknál Klicsko mér régóta Kijevben szedi fel a macskakövet, az oroszok most a korábban szintén bokszvilágbajnok, bár képességei alapján inkább cirkuszi számnak jó Valujevet küldték Szevasztopolba.

nyikolaj valujev

Ha a szovjetek Kun Bélát egyszer már alkalmasnak találták a rendteremtésre a Krímben, most sem maradhatunk ki. Siessünk leszögezni, a 60 ezer tatár áldozat most messze nem elvárás, sőt.

Ami azért kellene, valami testmozgásban jártasság, elrettentő erő, óriási tömeg hús, mivel ott lökdösődés és dulakodás van, nem lenne jó, ha azonnal felborítanák a mi fiunkat.

Ezzel akkor Kovács Kokó Istvánt azonnal ki is húztuk (170 centi, versenysúlya 75 kiló)

A sokszoros szupernehézsúlyú magyar bajnok, K. Csaba egy kalauznő lepofozásával már jelezte, hogy készen áll akár a közterület-fenntartásra is. Sajnos a Krímben inkább férfiak vannak az utcán. Hasonló okok miatt a politikában sokkal jártasabb Balogh József sem tűnik jó megoldásnak.

Nick Árpád akár egy egész vagonnyi lőszert tudna elhúzni a fogával, a nyomtávproblémák miatt Záhonynál még meg is pihenhetne, de aggódunk az egészségért, a szíve miatt kellett abbahagynia a profi sportot 2010-ben.

Fekete Laci sajnos a Nagy Duettben bohóckodik, rá nem számíthatunk ezúttal.

Sz. Ferenc talán már ott is van, de hogy sokakat ismer az ukrán szurkolók közül, az biztos. A demokráciavédelemben szerzett jártasságot a Fidesz-székháznál, Sajnos nincs komoly sportolói múltja, hacsak nem gyúrt a börtönben.

Növényi Norbert a moszkvai olimpián nyert birkózásban, ismeri a környéket, a környék sajnos kevésbé ismeri őt. Akkor sincs bajban, ha a lábát is használni kell, kick-boxban is sikeres volt, de sajnos vérszomjas fenevadból érzékeny költővé vált. Íme például.

Schmitt Pál. Dimplomácia képességeit ismerjük, motorral érkezve tudna tekintély szerezni magának, kicsavart oszlopot ügyesen forgatna. Oroszul is beszél, és tudjuk, hogy 71 évesen sem kell lebecsülni bizonyos képességeit, de őt tényleg csak végszükség esetén érdemes küldeni. Mert itt azért akár több emberrel is el kellene bánni.

A választás így egyértelmű: Berki Krisztián. Sportolói múltja van, egy hatalmas nagy húskupacról beszélünk. Fellépése imponáló, a húszmilliós új Mercedessel hamar odérne, homloka, heréje úriemberesen és frissen vasalt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.