Moszkva elfogadta Janukovics menedékkérelmét

külföld
2014 február 27., 11:21
comments 19

Egy orosz tisztviselő szerint Moszkva elfogadta Viktor Janukovics megbuktatott ukrán elnök menedékkérelmét - jelentette az AP hírügynökség. Három orosz hírügynökség is közölte, hogy a névtelen tisztviselő szerint a védelmet élvező Janukovics orosz földön van. Állítólag Moszkvában van.

Az orosz média szerint Janukovics azt közölte Ukrajna népének, hogy még mindig magát tartja Ukrajna elnökének, akit szabad választáson választottak meg. Most már világos, hogy Ukrajna dél-keleti részén és a Krímben nem fogadják el a hatalmi vákuumot és a törvénytelenségeket, amik most Ukrajnában uralkodnak.

Szerinte a minisztériumok élére a maffia emberei kerültek. (Julija Timosenko vezetésbe került embereiről itt írtunk.) "Sok város utcáin a szélsőségek rendeznek orgiát" - közölte az orosz média szerint Janukovics, ahogy azt is, hogy az orosz hatóságoktól kért védelmet. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.