Így nem hiszi el a magyar séf, hogy Michelin-csillagot kapott

gasztronómia
2014 március 12., 10:41

A Costes és az Onyx után a Borkonyha is Michelin-csilagot kapott, írja a Világevő. A blog szerint az étterem séfje, Sárközi Ákos nem is hittel el elsőre a hírt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.