Akinek eddig nem volt egyértelmű, hogy a Jobbik az oroszokkal van-e

külföld
2014 március 15., 18:07
comments 280

Azoknak segíthet tájékozódni ez a Facebook poszt.
jobbik1

Valami olyasmit ír Zair Akadyrov újságíró, hogy a jobbikos EP képviselő, Kovács Béla szerint minden tökéletesen legitim a krími népszavazáson.

Kovács a Wikipédia szerint a Nemzetközi kapcsolatok Intézetében végzett Moszkvában 1986-ban. Ilyen hátérrel nem csoda, hogy legitimnek tart egy olyan szavazást, amit az orosz katonák által hetek óra megszállt területen tartanak. Azt írják, hogy Kovács nem az Uniót képviseli, magánemberként hívták meg az oroszok megfigyelni.

Biztos nagyon jól szerepelt anno a moszkvai egyetemen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt