Akinek eddig nem volt egyértelmű, hogy a Jobbik az oroszokkal van-e

külföld
2014 március 15., 18:07

Azoknak segíthet tájékozódni ez a Facebook poszt.
jobbik1

Valami olyasmit ír Zair Akadyrov újságíró, hogy a jobbikos EP képviselő, Kovács Béla szerint minden tökéletesen legitim a krími népszavazáson.

Kovács a Wikipédia szerint a Nemzetközi kapcsolatok Intézetében végzett Moszkvában 1986-ban. Ilyen hátérrel nem csoda, hogy legitimnek tart egy olyan szavazást, amit az orosz katonák által hetek óra megszállt területen tartanak. Azt írják, hogy Kovács nem az Uniót képviseli, magánemberként hívták meg az oroszok megfigyelni.

Biztos nagyon jól szerepelt anno a moszkvai egyetemen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.