Ugyan már, ez csak egy makett

külföld
2014 március 21., 07:59
comments 2

Vagy klasszikus utolsó mondat lesz belőle vagy teljesen hülyét csinálnak magukból az irániak, A New York Times szerint egy amerikai repülőgéphordozó mását kezdte el építeni Irán, kicsit kisebb lesz ugyan, de legalább használhatatlan. Mármint úszni akár úszhat, de repülőgéphordozóként nem működik majd. Lehet, hogy vízi Minimundust terveznek. Volt már az irániaknak egy ilyen próbálkozásuk, amikor bejelentették tavaly a saját lopakodójukat. De arról kiderült, hogy óriási kamu. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.