Devizahitelesek akciója miatt bezárt egy OTP

POLITIKA
2014 március 27., 13:34
comments 25

A devizahitel-károsultak (!) érdekeit képviselő Nem adom a házam mozgalom és az Összefogás (nem az, hanem a kisebbik) Párt szervezésében tüntettek mintegy húszan az OTP Nyugati téri fiókja előtt. A tüntetés klasszikus polgári engedetlenségi akciónak indult, mindannyian sorszámot húztak, és a devizahiteleikről szerettek volna érdeklődni, ezzel megbénítva a bank működését.

Mire a helyszínre értünk, a fiók már bezárt, technikai okokra hivatkozva. Megjelent egy kisbusznyi rendőr is, de nem volt már miért intézkedni. A tüntetők egyike elmondta, hogy kitessékelték őket a bankból, és nem voltak hajlandóak foglalkozni ügyükkel. Többüknek nem is az OTP-nél van amúgy hitele, ez szimbolikus választás volt, mivel ez az ország legnagyobb bankja.

photo3 (1) photo2 (1)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.