Nem parkolhat többet tilosban a járdán Orbán, ha fodrászhoz megy

POLITIKA
2014 március 27., 09:19
comments 28

Egy hete írtunk arról, hogy Orbán Viktor kisbusza rendszeresen a járdán áll meg a Kossuth Lajos utca 17-es szám előtt. Itt még a karókat is kiszedték a járda széléről. A tilosban parkolás annyira gyakori volt, hogy még a Google Street View autója is ezt rögzítette.

012-760x360

Mint kiderült, Orbán azért jár olyan gyakran ebbe a házba, mert itt dolgozik a fodrásza, a rövid hajak specialistája, Szabados Irene.

Ez persze egyáltalán nem magyarázat arra, hogy miért parkolt Orbán a járdára. Mint kiderült, a BKK szerint sem. A közlekedési társaság a Magyar Narancsnak írt válaszában közölte, hogy eddig nem tudtak erről a problémáról, de a Kossuth Lajos utca 17. szám előtti korlátelemek pótlásáról azonnal intézkednek. Megírták azt is, hogy az eset sajnos nem egyedi, Budapesten számtalanszor előfordul hasonló eset, hogy eltűnnek a póznák. Ilyenkor sokat számít a lakossái bejelentés, ami nyomán mindig igyekeznek hamar pótolni.

A járdaszakaszra amúgy hétfőn az Együtt-PM aktivistái egy Royal Parking feliratot fújtak fel:

photo_camera via Együtt-PM Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.