Újra lesz acélgyártás Diósgyőrben.

politika
2014 március 28., 13:14
comments 29
photo_camera MTI Fotó: Vajda János

Szegény Orbán Viktor a rohadt 4-es metró miatt lemaradt az új diósgyőri acél- és hengermű kapcsolókarjának ünnepélyes és szimbolikus elfordításáról, pedig még az a Rudolf Schuster szlovák exelnök is ott volt, akinek nem is olyan rég egy repülőgéproncsot adott a születésnapjára. Az 55 millió eurós beruházás szimbolikus kezdőpontján Magyarországot így Sebestyén László parlamenti képviselő és Mengyi Roland, a BAZ megyei közgyűlés elnöke (mindkettő Fidesz) képviselhette. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.