Újra lesz acélgyártás Diósgyőrben.

politika
2014 március 28., 13:14
comments 29
photo_camera MTI Fotó: Vajda János

Szegény Orbán Viktor a rohadt 4-es metró miatt lemaradt az új diósgyőri acél- és hengermű kapcsolókarjának ünnepélyes és szimbolikus elfordításáról, pedig még az a Rudolf Schuster szlovák exelnök is ott volt, akinek nem is olyan rég egy repülőgéproncsot adott a születésnapjára. Az 55 millió eurós beruházás szimbolikus kezdőpontján Magyarországot így Sebestyén László parlamenti képviselő és Mengyi Roland, a BAZ megyei közgyűlés elnöke (mindkettő Fidesz) képviselhette. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt