A kieső fideszes képviselőknek sem kell rettegni a holnaptól

Tbg
politika
2014 április 10., 06:16
comments 13

Egy közösség nem engedheti meg magának, hogy ne gondoskodjon azokról az emberekről, akik sokat tettek a szervezetért. Ezért a mi pártunk mindenkiről gondoskodik, aki csak megérdemli

- nyilatkozta a Hvg.hu-nak egy magas rangú kormánypárti politikus annak apropóján, hogy az újság kiszámolta 136 képviselőből csak 18 van, "akinek nincs még valamilyen új posztja vagy önkormányzati széke", de tíznek már "van helye".

A kisebb parlament kevesebb képviselővel jár, így sok győztesnek is távoznia kell az Országgyűlésből, de a többség nem marad állás nélkül: vannak, akik hivatalokban kapnak vezetői posztot, mások az EP-képviselőségre készülhetnek.

Vannak viszont olyanok, akikről nem tudni, mi lesz velük: ilyenek a fidelitaszos képviselők, Illés Zoltán államtitkár vagy Pálffy István volt műsorvezető, KDNP-s képviselő. Részletek a lapban. (Hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.