A Köztévé Híradója egy kicsit túltolta a Magyar Nemzet cikkét

Média
2014 április 25., 19:36
comments 60

Reggel írta meg a Magyar Nemzet Online, hogy a Takarékbank perének Bene László által hozott bírói ítélete két és fél órával annak kihirdetése előtt már az olvasható volt az Origón. A Fővárosi Törvényszék annyira komolyan vette az ügyet, hogy kivizsgálja azt. Az Origo természetesen megírta, hogy miből tapasztalhatta az online újságírásban járatos szerző az időeltérést. A pénteki fél nyolcas Magyar Királyi Egyes csatornán sugárzott Híradó természetesen kapva-kapott a híren, bele is állt rendesen. Egy játékfilmből kivett jelenettel illusztrálta, hogy mi is történhetett.

Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szakértője még 2010-ben a közmédia átalakításáról úgy nyilatkozott, hogy a

minta a BBC.

Hát a szintet nem sikerült megugrani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.