Frissítenie kellett a Moyes-ellenes feliratot a seggére tetováltató brit szurkolónak

sport
2014 április 25., 07:02
comments 4
photo_camera via Twitter

Bár ez biztos nem zavarta. A lelkes Manchester United-szurkoló, akit csak Scotként emlegetnek a brit sajtóban, még februárban íratta fel a farpofájára, hogy Moyes Out, azaz Moyes kifelé! Megvalósult az álma, a borzasztó szezont produkáló edzőt már az év vége előtt kirakták, Scot pedig nem a drága és meglehetősen fájdalmas eltávolító megoldások egyikét választotta, hanem inkább még egy feliratot odaíratott az előző mellé: Job Complete, azaz Feladat elvégezve.

Azt még mindig nem tudni, hogy ki ez a férfi, de a tetoválása, ugyanúgy mint az előző alkalommal, most is óriási karriert fut be épp az interneten. (via Metro UK)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.