Vlagyimir Klicsko Ukrajnának ajánlotta győzelmét

sport
2014 április 27., 19:56
comments 4

Berlinben szombat este védte meg nehézsúlyú világbajnoki címét Vlagyimir Klicsko. Ötödik kiütését Ukrajnának ajánlotta.

Nem volt könnyű így harcolni és felkészülni, hogy folyamatosan honfitársaimra gondoltam és arra, hogy éppen mi folyik hazámban, Ukrajnában.

photo_camera AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Huszonötödször harcolt világbajnoki címért Klicsko, most Lepai ellen. A mérkőzésen 147 ütést mért az ukrán, az ötödik menetben fektette meg ellenfelét.

 

Remélem, hogy hazámban békést megoldást találnak a politikusok a helyzetre. Büszke vagyok a népemre és remélem, ha látták ezt a mérkőzést ki tudtak kapcsolódni a mindennapi gondokból. Álmom, hogy egy demokratikus országban éljek, ahol minden európai jól érezheti magát.

Klicsko ötvenharmadik kiütése volt a szombati. Eddig 65 bokszmeccsből hatvankettőt nyert meg. (YahooNews/AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.