https://444.hu/assets/strand.jpg

Világszerte eredményes volt a május elseje

ünnep
2014 május 01., 17:38
comments 64
  • Világszerte megünnepelték május elsejét az erre hajlamosak.
  • Május elsején világszerte a munkások által elért gazdasági és szociális vívmányokat ünneplik világszerte.
  • Vagy valami ilyesmit.
  • Világszerte.
  • Az ünnep ezúttal is magas színvonalon került végrehajtásra. (Világszerte.)
  • Országonként más-más eredménnyel. (Azonban.)
  • Nézzük!
photo_camera Május elsejében a szovjetek az oroszok a császárok. Tankos lufi elég menő, csajok elég jók, de azért nem olyan megnyugtató kép ez. Moszkvai szakszervezetek vonulnak Moszkvában, és támogatják Putyint. (MTI/EPA/Jurij Kocsetkov)
photo_camera Elszállt fölöttünk az idő vasfoga. Az orosz kommunisták szimpatizánsa a Nagy Színház előtt Moszkvában. AFP/Anatolíj Tanyin
photo_camera Orosz nemzeti büszkeség a gyakorlatban: maszkos lázadó fegyveres szakszerű jobbhorgot helyez el egy ukrán rendőr állán Donyeckben. 300 oroszpárti tüntető elfoglalta a kelet-ukrajnai város és régióközpont ügyészi hivatalát, kövekkel és Molotov-koktélokkal támadva az épületet védő körülbelül száz ukrán rendőrre. (AFP/Alekszandr Kudotepli)
photo_camera A munkásság nemzetközi szinten is jelentős barátja, Evo Morales bolíviai elnök La Pazban, a legnagyobb szakszervezet által szervezett fölvonuláson. (AFP/Aizar Raldes)
photo_camera Levízágyúzott tüntetők Ankarában. Tüntetők százai, főleg fiatalok indultak a török főváros lezárt központjába, a korábbi megmozdulásokon legendássá vált Taksim térre, hogy ott tartsanak május 1-i ünnepséget. A rohamrendőrök nem engedték be őket a környékre, és összecsaptak a kormányellenes demonstrálókkal. Könnygázt és vízágyút is bevetettek. Legalább ötvenen megsérültek. (AFP/Adem Altan)
photo_camera Török rohamrendőrök Ankarában. (MTI/EPA/Tolga Bozoglu)
photo_camera Vona Gábor, egy földes zsák és egy hímzett terítő a Jobbik anyaföldvédelmi menetének végállomásán, a Hazatérés Templomában. Vona balján Hossó Andrea (Anyaföldvédelmi Kerekasztal), jobbján Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő. (MTI Fotó: Mohai Balázs)
photo_camera A divatosan felöltözött Morvai Krisztina EP-képviselő beszél a Jobbik majálisán, a Hajógyári-szigeten. MTI Fotó: Beliczay László
photo_camera Bajnai Gordon gyújtóhatású beszédet tart az Együtt-PM majálisán a Szabadság téren. A volt miniszterelnök mellett a fej nélküli Kónya Péter tartja a táblát. (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)
photo_camera Mesterházy „d'Artagnan” Attila pártelnök és kalandregényhős az MSZP majálisán a Városligetben. MTI Fotó: Kovács Attila
photo_camera Kinyitott a Dagály. MTI Fotó: Mohai Balázs

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.