Hat pont arról, hogy az EU és Amerika mennyire gyenge Putyinnal szemben

eu
2014 május 05., 05:41
comments 158

Egy ideje nevetgél már a világ azon, hogy látszólag milyen erőtlenül viseli a Nyugat Oroszország agresszióját. Most Ian Bremmer twittelt egy grafikont, amit azt ábrázolja, hogy a világ három vezető hatalma, az EU, USA és Kína hogyan reagált a háborúra.

  • Január 19-10. Putyin nyomást gyakorol Kijevre, az EU és az USA komolyan aggódik, Kína meg sem szólal.
  • Február 28. Putyin megszállja a Krímet, az EU és az USA komolyan aggódik, Kína meg sem szólal.
  • Március 2. Putyin elfoglalja a Krímet, az EU és az USA komolyan aggódik, Kína úgyszintén.
  • Március 19. A krími népszavazás, elválnak Ukrajnától. az EU és az USA komolyan aggódik, Kína aggódik.
  • Április 13. Putyin Kelet-Ukrajnába küldi a fegyvereseket, 40 ezer katonát vonultat fel a határra, az EU és az USA nagyon komolyan aggódik, Kína aggódik.
  • Május 2. 42 halott Ogyesszában, az EU-t megrázta a dolog és komolyan aggódik, az USA mély aggodalommal figyeli az eseményeket, gyászol , Kína komolyan aggódik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.