Megszakítjuk adásunkat: Putyin elvtárs rettenetesen kipicsázta az ellenfelet

POLITIKA
2014 május 11., 01:27
comments 30

Celebrate

Azt írja Allan Cullison a Wall Street Journal blogjában, hogy szombat este az orosz állami tévé megszakította esti rendes híradását, és beszámolt egy nem mindennapi sporteredményről: a Fesztiválcsillagok amatőr jégkorongcsapata Szocsiban szenzációs játékkal, 21-4-re győzött valakik ellen. Hokiban elég ritka az ilyen gólzáporos győzelem, de nem akkor, amikor éppen Vlagyimir Putyin orosz elnök játszik a csapatban, és rögtön üt hat gólt, mellé ad öt gólpasszt. Az idén 61 éves Putyin egyébként csak hat éve kezdett hokizni, korábban korcsolyázni sem tudott. Lám, kiderült, hogy isten áldotta tehetség. Ha tizenévesen kezdi, szinte biztos, hogy ma nem a Larionov-Makarov-Krutov hármast emlegetnék a hokitörténelem legjobb támadósoraként.

Pavel Bure, az egykori villámszélső, aki manapság maga is a Fesztiválcsillagok csapatában csúszkál, úgy vélte (az Itar-Tassznak adott nyilatkozatában), hogy az elnök egészen kitűnő formában van, és minden szempontból csodálatos, hogy miközben a világ legnagyobb országát vezeti, még arra is marad ideje, hogy ilyen magas szinten megtanuljon jégkorongozni.

Na jó, de biztos nincs jégcsarnok a dácsája szomszédjában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.