Hé, oroszok! Tiszteljétek a magyarok húsát!

POLITIKA
2014 május 12., 13:41
comments 39

Az uniós szexet szorgalmazó Gyurcsány Ferenc után az MSZP Országos Központja is megpróbált odacsapni a tiszteletért követelőző Fidesznek. Így szól a közleményük:

Tiszteletet a magyar húsnak!

Beszállítási tilalmat rendelt el Oroszország gyakorlatilag a teljes magyar húsiparral szemben. Ezzel a magyar húsipar súlyos veszteségeket szenved. Nem elég, hogy az iparágat az elmúlt négy évben Orbán és Fazekas hozzá nem értése miatt folyamatos válságok sújtották, ez a mostani tilalom végleg megpecsételheti az ágazat sorsát.

Orbán Viktor, ha nem Putyin csatlósa, akkor megmutathatná érdekérvényesítő képességét, elővehetné szabadságharcos énjét, és most csaphatna oda Oroszország asztalára, üzenjen Moszkvának: tiszteletet a magyar húsnak!

nyers hús

Mint ismert, a hvg.hu a múlt héten megtalálta azt az orosz élelmiszer-biztonsági rendeletet, ami többek között a Hungerit Baromfifeldolgozó Zrt., a Hungary Meat Kft., a Pápai Hús, a Pick szalámigyár több üzeme, az Alföldi-Hús Zrt. és az Ász-Kolbász termékeinek importját tiltotta le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.