Az ügyészség szerint semmi gond nincs azzal, hogy a fideszes képviselő fiának ítélt lakást az önkormányzat

Az Együtt-PM tett feljelentést, mert szerintük Menczer Erzsébet egykori fideszes képviselő, jelenlegi önkormányzati képviselő a saját fiának szavazott meg egy önkormányzati lakást, úgy, hogy nem is jelezte a családi köteléket.

Az ügyészség elutasította a pártszövetség feljelentését, amit még márciusban tettek hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt. Szerintük az óbudai önkormányzat képviselő-testülete 2013-ban Bús Balázs polgármester előterjesztése után egyhangúlag döntött arról, hogy Menczer fia élettársának, Harangozó Laurának bérbe adnak egy önkormányzati tulajdonú, kétszobás lakást. Sőt, azt még az önkormányzat fel is újította.

Az előterjesztés szerint minderre azért volt szükség, mert Harangozó Laura és vőlegénye, azaz a fideszes képviselő fia, Keszeg Dániel Menczeréknél lakott, a családalapításhoz ez azonban nem ideális, lakást viszont nem tudnak venni, az albérlet pedig szerintük nem biztos megoldás a gyerekvállaláshoz.

A pártszövetség szerint Menczer maga is megszavazta a döntést, és nem jelezte, hogy fiáról lenne szó. (via Origó)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.