Az ügyészség szerint semmi gond nincs azzal, hogy a fideszes képviselő fiának ítélt lakást az önkormányzat

bűnügy
2014 május 13., 18:39
comments 69

Az Együtt-PM tett feljelentést, mert szerintük Menczer Erzsébet egykori fideszes képviselő, jelenlegi önkormányzati képviselő a saját fiának szavazott meg egy önkormányzati lakást, úgy, hogy nem is jelezte a családi köteléket.

Az ügyészség elutasította a pártszövetség feljelentését, amit még márciusban tettek hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt. Szerintük az óbudai önkormányzat képviselő-testülete 2013-ban Bús Balázs polgármester előterjesztése után egyhangúlag döntött arról, hogy Menczer fia élettársának, Harangozó Laurának bérbe adnak egy önkormányzati tulajdonú, kétszobás lakást. Sőt, azt még az önkormányzat fel is újította.

Az előterjesztés szerint minderre azért volt szükség, mert Harangozó Laura és vőlegénye, azaz a fideszes képviselő fia, Keszeg Dániel Menczeréknél lakott, a családalapításhoz ez azonban nem ideális, lakást viszont nem tudnak venni, az albérlet pedig szerintük nem biztos megoldás a gyerekvállaláshoz.

A pártszövetség szerint Menczer maga is megszavazta a döntést, és nem jelezte, hogy fiáról lenne szó. (via Origó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.