Morvai Krisztinán feszül az ürgebőr, tényleg fogyiznia kéne

A Jobbiknál valami eltörött. Még csak három napja derült ki, hogy a Jobbik moszkvai kapcsolatát, Kovács Bélát azzal gyanúsítják, hogy orosz kém. Kovács pénteken azt mondta, hogy célzott támadás zajlik ellene. Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listájának vezetője A tanúból vett utalásokkal viccelődik, bár én nem tudom, mi abban olyan vicces, hogy a valóban gyanús Kovácsot kémkedéssel gyanúsítják.

Elvtársi üdvözletemet küldöm a nyilvánosságnak innen a Jugoszláv határ menti őrkunyhóból, ahol Kágébélával várjuk a láncos kutyát. Konspirált találkozóra készülünk. Feszül rajtam az ürgebőr, tényleg fogyiznom kéne. Itt van velünk Viktor fedőnevű elvtársunk is, ő Paks ügyben találkozik az ellenséggel, ja meg valami Táváris Gazprom is várható. A Magyar Nemzet főmunkatársai békaembernek álcázva biztositják az akciót. Félszavakból értjük egymást, ők is Moszkvában végeztek. Dászvidánje! Morvai Krisztina

Nem igazán érthető, mi a célja ennek, de a feszülő ürgebőrös képtől egy pillanatra visszaköszönt az ebédem.

Egy kém egyébként az Európai Parlament tagjaként szerencsére nem sok mindenbe láthat bele, de destabilizációra pont megteszi.