Levonulnak az orosz csapatok az ukrán határról

külföld
2014 május 20., 07:04

Legalábbis az orosz védelmi minisztérium szerint eljutott Sojgu miniszter parancsa az ott állomásozó egységekhez, amik elkezdték összepakolni magukat. A közleményben továbbra sem szerepelnek konkrét csapatlétszámok, így nem tudni, hogy valóban elvonulnak-e, és ha igen, mennyien a határ mellől. Putyin még hétfőn adott utasítást, hogy vonják vissza a határ melletti csapatokat. A NATO megfigyelői szerint hétfő estig semmilyen mozgás nem történt a területen. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.