Dolgok, amikről azt hittük, hogy már rég feltalálták, pedig nem is: a bőröndroller

TECH
2014 május 29., 06:26
comments 12

Nyilvánvaló Kapitány a világ legméltánytalanabbul alábecsült szuperhőse. Csak azért, mert valami egyértelmű, valakinek ki kell mondania, nem? És ez nemcsak a nagy igazságokra, hanem a maguktól értetődő találmányokra is igaz.

Valakinek magára kell vállalnia a megalkotásukat.

photo_camera A kínai CRI hírszájt felvételén megifgyelheti, milyen örömet okoz egy egyszerű találmány.

Jómagam például simán azt hinném, hogy a bőröndrollert régen feltalálták. Végül is mi kell hozzá?

  • 1 db. bőrönd.
  • Min. 2 db. kerék.
  • Kormány.

A három összetevőből egy ma már hétköznapinak számító bőröndön legalább kettő adott. Mégis egy kínai farmer kellett hozzá, hogy megvalósuljon.

Azt sajnos nem sikerült kibogarásznom, hogy mi hősünk neve - talán He? Vagy az csak a személyes névmás volna? -, de ha jól értem, az akár 20 km/h-ás sebességre is képes bőröndroller a fentebb felsorolt minimálfelszereltségnél sokkal több extrát kapott. Van rajta elektromos motor, GPS-navigáció, fényszórók, gáz- és fékkar. Vagyis egy kész elektromos robogó lett a végtermék.

borondroller1

Nézzék, hogy suhan! (CRI via Laughing Squid)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.