Létezhetnek-e ennyire ostoba és kártékony marketingesek?

2014 június 8., vasárnap 10:31
100

Tele az internet egy fényképpel, amin egy erdős területet látni, amibe valakik farítkitással beleírták, hogy Hajrá Anglia, PP.

A kép állítólag a brazil esőerdőkben készült, és amolyan világbajnoki reklámkampányként az ír fogadóiroda, a Paddy Power készítette el. Ami biztos, hogy a cég Twitterén bukkant fel először a kép.

anglia_erdo

Az interneten természetesen (joggal) rengetegen kiakadtak a képen, igazi gyűlöletőzön ömlik a cég közösségi felületeire.

Közben az egyelőre egyáltalán nem világos még, hogy a kép valódi-e, a cég nem adott ki közleményt, hogy reagáljon a vádakra.

Most mindenki őket próbálja meg elérni, egyelőre a Gizmodo szúrt csak ki egy később letörölt Twitter-bejegyzést, amibe annyit írtak vissza egy kritizáló posztra, hogy

Nem vágtunk ki annyira sokat.

Reklámnak persze ez most jó, mert azt elérték, hogy ma rengetegen beszéljenek róluk világszerte. De akár valódi a kép, akár nem, a kampány hosszútávú pozitív kimeneteléről nem vagyunk meggyőződve. (via BuzzFeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt